طب سنتی وطب اسلامی

طب سنتی و طب اسلامی

طب سنتی وطب اسلامی

طب سنتی و طب اسلامی

مطالب طب سنتی و طب اسلامی

با سلام خدمت شما بازدیدکننده گرامی ، خوش آمدید به سایت من . لطفا برای هرچه بهتر شدن مطالب این وب سایت ، ما را از نظرات و پیشنهادات خود آگاه سازید و به ما را در بهتر شدن کیفیت مطالب یاری کنید.

بایگانی
پیوندهای روزانه
جمعه, ۳ آذر ۱۳۹۶، ۰۱:۱۳ ق.ظ

نمک(مهم ترین عامل سلامتی)






هر چه از نمک بگوییم کم است این بار هم از نمک و سخنان حکیمانه مرحوم شهیدحکیم سقا باشی به تقلید از شیخ‌الرئیس ابو‌علی سینا حدود نیم قرن پیش چنین می‌گویند وجود مقدس پیغمبر(ص) به مولای متقیان علی (ع) می فرمایند یا علی افتتاح نما غذای خود را با نمک و ختم کن غذای خود را با نمک.


اطلاعات بیشتر در ادامه ی مطلب



 به یک خبر ۷۳ مرض و خبر دیگر ۳۳۰ مرض را از بدن دور می کند در صورتی که ماهیت نمک دو سم مهلک است که خدای متعال در بدن مخلوط کرده و از ضروریات بدن انسان و حیوان نموده و هرکس باید در روز به اندازه‌ی سه نخود الی ۶ نخود نمک میل‌ کند. اگر شخص بی اطلاعی بگوید که من در روز این مقدار نمک را مصرف نمی‌کنم عرض می کنم هر غذا و میوه و غیره که میل می‌کنید تمام این ها نمک دارد از صبح تا شب به هرچه میل می کنی ببین چقدر نمک میل نموده‌اید و دهقانان و بادیه نشینان نمک نرم را می ریزند و روی قطعه سنگی و گوسفند و حیوان با میل خودش بدون اجبار زبان می‌زند و نمک را می خورد انسان که یک عمر زندگی می کند و بدنش متعفن نمی شود به علت خوردن نمک می باشد و بعد از فوت که در مدت دو روز متعفن می شود به علت قطع شدن از نمک طعام می باشد.تا اندازه ای ثابت شد که نمک طعام به حد اعتدال از ضروریات بدن می باشد متاسفانه در حالی که مردم را به امراض مصنوعی مبتلا نموده اند و اطباء نمی‌توانند تشخیص ماده مرض را بدهند مریض را یک اسم نا مسمایی روی مرضش می گذارند و مریض را از میل کردن غذای با نمک منع می‌کنند و با غذای بی نمک مریض بدبخت را به قتل مصنوعی می‌رسانند.چنانکه بسیاری را با غذای بی نمک به قتل رساندند و باید به این اشخاص گفت اگر نمک برای مریض ضرر دارد چرا میوه و گوشت و غیره به مریض می دهید زیرا که میوه جات و غیره هم نمک دارد.



اگر مردم بدانند در نمک چه خاصیتی می باشد از برای دفع سم هیچ تریاقی (پادزهر) را استعمال نمی‌کنند و احادیث بسیاری در فضیلت نمک وارد شده است نمک ملطف، محلل‌، قابض است.نمک نیکو کننده رنگ و صورت و مصلح و غذای بارده و نیکو کننده ی طعم غذا و حبوبات و سبزی ها و ترشی ها و گوشت ها است.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی