گیاهان خطرناک در دوران بارداری
زن حامله در خوردن مواد زیر باید احتیاط کرده و حتیالمقدور به مقدار کم مصرف کنه:
گیاهانی مثله پوست ریشه زرشک، بابونه گاوی، افسنطین، پونه معطر، سداب، فلوس، کدو تلخ، جعفری، سنبل چینی، نعناع کوهی.
استفاده از کافئین هم مضره
جونکه از نظر علمی ارتباط مستقیم بین مصرف کافئین در دوران بارداری و سقط جنین ثابت شدست. خوردن یک یا دو فنجون قهوه، خطر سقط جنین را تا دو برابر افزایش میده
گیاه بولاغ اوتی باعث سقط جنین میشه.
برای زن حامله کلا افراط در کلیه خوراکیها ممنوعه و نباید هیچ غذایی رو خارج از اندازه بخوره. تنوع بهترین روشی است که زن آبستن بکار بسته و از تمام خوراکیها استفاده کنه که همه ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز رو دریافت کنه.
زعفران، جعفری، غوره، آبغوره، مارچوبه، زیره، سیاه دانه، دارچین، انواع مسهلهای گیاهی ممنوع.
غذاهای مونده مخصوصاً غذاهای گوشتی برای زن آبستن بدترین سمهاست. خوردن موادی مثل کالباس، سوسیس، ژامبون و سایر کنسروها و ماهی مونده به کلی ممنوعه
زن حامله اگه کرفس بخوره ، ممکنه بچشون دچار ناراحتیهای عصبی، مخصوصاً حملات شبیه صرع بشه.
زن باردار نباید سیاه دانه مصرف کنه چون قاعده آور و سقط کننده جنینه
خوردن جعفری برای زن آبستن جایز نیست.
گلپر هم همینطور ممنوعه