مواد لازم :مغز بادام خام ?۵۰ گرمعسل ? ۳قاشق غذاخوریآب سرد ?۳لیوانطرز تہیـه:
اطلاعات بیشتر در ادامه ی مطلب
ابتدا بادام ها را در آب در حال جوش
بریزید و پس از یڪ جوش خوردن،ظرف را روی حرارت بردارید حدود ۳۰ثانیہ صبر
کنید و بعد بادام ها را از آب جوش خارج سازید و با آب سرد بشویید. در این
حالت پوست آنها به راحتی جدا می شود.پوست بادام ها را جدا کنید و آنها را به همراه آب سرد و عسل در مخلوط کن به طور کامل مخلوط کنید تا کاملا به صورت شیر در آید.نکته:⛔️افرادی که چربی خون آنها بالا است، نباید از این نوشیدنی زیاد مصرف کنند.خواص:?این نوشیدنی بسیار گوارا است و فواید فراوانی دارد.?الکترولیت های بدن را تنظیم می کند.?برای رشد کودکان و نوجوانان بسیار مفید است?باعث لطافت پوست می شود و به آن نشاط و شادابی می بخشد.?برای تقویت مفاصل نیز بسیار مفید است.?در تقویت مغز و جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مفید بوده و میتواند جایگزینی برای مکملهای ڪلسیم غیر ضروری باشد.
منبع:www.ravazadeh.com